Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Mesterværker med Cepia Duo

FEB
06

Mesterværker med Cepia Duo


Dato Søndag d. 6. februar 2022, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Sted Houlkær Kirke, Odshøjvej 7, 8800 Viborg
Pris
Entré 50 kr. Unge under 25 år gratis.
Mesterværker med Cepia Duo

Cepia Duo har udover en lang række koncerter med kammermusik optrådt med dansere og billedkunstnere. Begge musikere har lang international erfaring fra professionelle ensembler og symfoniorkestre. Koncerten har var planlagt i 2021, men afvikles nu i 2022.

Musik af Beethoven, Arvo Pärt, Chopin, Grieg samt en af Bachs Cellosuiter. Muriel Cellier - cello, David Strong - klaver.

Lidt om musikerne:

Muriel Cellier er født i Lyon i 1978. Som 4-årig begyndte hun at spille violin men skiftede til cello, efter hun hørte Beaux Arts Trioen spille Schubert.

Muriel Cellier studerede med Xavier Gagnepain i Paris, Patrick Gabard, Lyon og Stefan Popov i London, hvor hun fik en Masters Degree in Performance fra The Guildhall School. Muriel har spillet med mange orkestre og ensembler, bl.a. The Jerusalem International Orchestra, Cannes Chamber Orchestra, Opera Orkestret i Nice og Odense Symfoniorkester. 

David Strong er født i West Yorkshire, England, i 1964. Han studerede på Royal Northern College of Music, Manchester, hvor han fik The Professional Performers Diploma i 1988.

Han har indspillet en lang række af cd’er, solo, som kammermusiker og senest med Aalborg Symfoniorkester, hvor han var solist i klaverkoncerter af Ireland og Britten. Koncerter for børn og unge er en vigtig del af hans arbejde og han spiller ofte skolekoncerter, samt koncerter i utraditionelle sammenhænge.