Dato Torsdag d. 27. oktober 2022, kl. 14:30
sogneeftermiddag

”Laila Westergaard, en nutidig og original billedhugger”, foredrag ved Dorte Fogh og Annette Østergaard

Foredraget vil præsentere Laila Westergaard, som er en nyskabende billedhugger. Hun er vokset op i Lemvig, uddannet på Det Jyske Kunstakademi i Aarhus og afsluttede sin uddannelse i Istanbul. I dag bor hun i København.

Hendes værker findes over hele landet – på torve, skoler, kirkegårde og i kirker. Nær Viborg har hun stået for den samlede udsmykning af Gødstrup Hospitalskirke med døbefont, alter og altertavle. Det er hendes hidtil største værk, indviet i august 2021.

Laila Westergaard er forankret i kristendom og humanistiske værdier. Hendes kunst, der også rummer humor, binder kulturer og mennesker sammen, fordi værkerne sætter en samtale i gang. Hendes skulturer begynder med et mejselslag og bliver til billeder af menneskers fælles værdier. Kort sagt: håndens og åndens kunst.

Efter foredraget vil der være lejlighed til at købe bogen Levende stene. Laila Westergaards kunst til favørpris.

Pris for kaffe 20 kr