Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Udsolgt - Sangaften med Katrine Muff Enevoldsen

SEP
21

Udsolgt - Sangaften med Katrine Muff Enevoldsen


Dato Torsdag d. 21. september 2023, kl. 19:30
Sted Houlkær Kirke, Odshøjvej 7, 8800 Viborg
Pris
60 kr.
Udsolgt - Sangaften med Katrine Muff Enevoldsen

Velkommen til en aften med en af Danmarks helt store sangtalenter!

Katrine Muff Enevoldsen er kendt fra tv, hvor hun og Johannes Langkilde som musikalsk værtsduo har fået alle danskerne til at synge sammen i bedste sendetid i ’Fællessang – hver for sig’ på DR1.  Sin debut som tv-vært fik Katrine Muff som ukrukket og tålmodig sangcoach i DR-programserien ’Syng med! Fra skrål til skønsang’.

Denne aften vil Katrine med udgangspunkt i fællessang fra den nye Højskolesangbog fortælle, spille og synge sine egne kompositioner og nye yndlingssange fra den blå bog. Katrine fortæller levende om sin vej ind i musikken og hvordan en god melodi kan gøre hele forskellen for en tekst. Katrines mantra er ’Det handler ikke om hvordan det lyder, men hvordan det føles’, og efter en aften med højskolesange og fællessang går man derfra med et smil og en ny sang på læben.

Entré 60 kr. Billetter kan købes på kirkens hjemmeside: www. houlkaerkirke.dk. Desuden vil der være billetsalg i kirken ons. d. 31. maj. kl. 17.00-18.00 og (hvis der er flere billetter tilbage) ons. d. 30. aug. kl. 17-18. Resterende billetter sælges i døren i forbindelse med koncerten.