Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert med "Kim i Kirken"

NOV
04

Koncert med "Kim i Kirken"


Dato Lørdag d. 4. november 2023, kl. 15:00
Sted Houlkær Kirke, Odshøjvej 7, 8800 Viborg
Pris
200,-
Koncert med "Kim i Kirken"

Logen Wibergis inviterer til kirkekoncert. Med udgangspunkt i Kim Larsens stærkeste sange, er Kim i Kirken en helt særlig oplevelse med koncert, fællessang og fællesskab – bundet sammen af tankevækkende historier og sjove anekdoter om sangene og Larsen selv.

Selvom Kim Larsen blev set som langt mere folkelig end kirkelig, har hans sange fundet vej til kirkerummet. Vi synger dem jo til barnedåb. Til konfirmationer. Til bryllupper - og til begravelser. Det gør vi af den simple grund, at de sange taler til os, fordi de på allerbedste vis beskriver, på både godt og ondt, hvad det vil sige at være menneske.

Orkesteret bag Kim i Kirken består af de rutinerede musikere forsanger og bassist Frank Jensen, Thomas Beck på diverse guitarer og kor, Jacob Lee Horney på keyboards og kor og Ulrich Vognsen Hein på trommer.

Overskuddet går ubeskåret til logen Wibergis’ Humanitær & Filantropisk udvalg som hjælper udsatte borgere i Viborg Kommune.

Dørene åbner kl. 14. Frem til koncertstarten vil der blive budt på snacks mv.

Entré: 200 kr. Indbetales på mobilepay 22257 eller bank: reg. 8214 konto: 3050353124 (mærk betaling med ”Kim i Kirken, ”dit navn” og ”mailadresse”.