Torsdag d. 30. maj 2019, kl. 14:00

Kristi Himmelfarts dag d. 30. maj kl. 14.00

Danske kirkedage 2019 er rykket til Herning under titlen ”Himmelske dage på Heden”. I løbet af Kristi Himmelfartsferien vil der i den forbindelse være en række spændende arrangementer. Et program til dagene kan hentes i Houlkær Kirke.

Åbningen af kirkedagene markeres med en kæmpe åbningsgudstjeneste på torvet i Herning på Kristi Himmelfarts dag d. 30. maj kl. 14.00. Et stort kor af kirkekorsangere plus folkekor fra hele området, plus andre interesserede, synger for under ledelse af Mads Bille. Prinsens Musikkorps løfter salmesang og musikledsagelse. Gudstjenesteprædikant er Viborgs Biskop Henrik Stubkjær. Efter gudstjenesten indbydes til ”Danmarks største kirkekaffebord”, hvor man regner med at servere kaffe og kage for 2000 – 3000 mennesker.

Hvis du har lyst til at deltage i åbningsgudstjenesten og mangler kørelejlighed, så vil der blive arrangeret fælleskørsel fra Houlkær Kirke kl. 12.00. Kontakt kirkekontoret på email MCZ@KM.DK eller på tlf. 86 67 40 88