Lørdag d. 11. januar 2020, Kl. 15:00 til kl. 16:00

Traditionen tro vil VoxBox og Sing4Fun synge til den festlige nytårskoncert i Houlkær Kirke - kom i god tid, da der plejer at være mange publikummer. Dørene åbner en halv time før :-)

Sing4Fun, der er under ledelse af Anders Hjorth Nielsen, består af 45 mænd og kvinder. Repertoiret er rytmiske sange – alt fra pop og til jazz.

VoxBox er ligeledes et rytmisk koncertkor fra Viborg. Det består af 34 fantastiske sangerinder og ledes af Pavlina Salehi og Anders Hjorth Nielsen. Repertoiret er moderne popsange i op til 6-stemmige arrangementer.

Udover at korene vil synge sange fra hver deres repertoire, har de også øvet på flere fællesnumre. Desuden vil publikum være med til fællessang og Houlkær Kirkes organist, Maja Simonsen vil spille lidt festlig orgelmusik undervejs i koncerten.

Begge kor glæder sig rigtig meget til at synge året ind ved nytårskoncerten i Houlkær Kirke.

Menighedsrådet byder på kransekage og champagne i pausen, så vi sammen kan ønske hinanden et godt nytår...