Dato Fredag d. 4. juni 2021, kl. 16:00 til søndag d. 6. juni 2021, kl. 14:00
Minikonfirmand-weekend

Der er heller ikke noget, der er lige til i dette forår! Og vores tanker om minikonfirmand­under­vis­nin­gen, som skulle have været i gang her i januar, har vi måttet arkivere lodret!

Men vi giver ikke op så let! Vi er fast besluttet på, at der også i dette skoleår skal være et tilbud om at være minikonfirmand ved Houlkær Kirke!

Så vi prøver noget helt andet i håbet om, at vi når mere ”normale” tilstande, når vi når til juni måned. Derfor vil vi gerne indbyde alle børn på 3. klassetrin på Houlkær Skole til en hel weekend fyldt med leg, fortælling og aktiviteter i Houlkær Kirke.

Det bliver ikke som det plejer. Men det bliver sjovt. Vi vil være både ude og inde: lave bål-mad sammen og hygge sammen, kigge på kirken og måske se en film sammen.

Det er gratis at være minikonfirmand og alle er velkomne – der er ingen krav for deltagelse!

Foreløbigt program:

Fredag d. 4. juni kl. 16 – 19: velkommen, ryste sammen, snobrød. Historien begynder!

Lørdag d. 5. juni kl. 9 – 15: Aktiviteter hele dagen. Vi laver mad sammen på bål til frokost.

Søndag d. 6. juni kl. 10.30 – 14.00: dagen starter med familiegudstjeneste i kirken. Herefter er der frokost og aktiviteter for minikonfirmanderne og deres familier.

Vi glæder os – og vi håber, I vil være med!

Der kommer en indbydelse med tilmeldingsblanket på Aula senere!

Hanne Flyvholm, sognemedhjælper og Kristine Jersin, sognepræst