Dato Søndag d. 31. oktober 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:30
voksne 50,- og unge under 25 25,-
Koncert med Faurés Requiem

Midtjysk Korsamarbejde har samlet henved 80 korsangere og en håndfuld solister til et koncertprogram, der giver en mindeværdig musikalsk oplevelse.

Programmets hovedværk er den franske komponist Gabriel Faurés Requiem.  Værket er skrevet over den latinske messetekst til begravelsesceremonier. I Faurés tolkning bliver det et mildt og eftertænksomt udsagn, der slutter med den himmelsk klingende sats ”In Paradisum”.

Omkring dette hovedværk opføres værker af danske Niels W. Gade. Den bredt påskønnede og kendte ”Morgensang” fra syngespillet Elverskud opføres sammen med bl.a. Benedictus.

Sammen med solistindslag af vokal og instrumental karakter er man garanteret en storslået og smuk musikalsk oplevelse af nogle de fineste værker fra den romantiske periode.

Medvirkende ved koncerten er Cathrine Breinholt Højlund, sopransolist. William Jønch Pedersen, barytonsolist. De tre kor: Viborg Kammerkor, Gesta Danorum og Herning Korforening og et til lejligheden sammensat instrumentalensemble.

Søren Fogt Bormann, dirigent. 50 kr. unge under 25 år 25 kr.