Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Mads Granum Kvintet

MAJ
24

Koncert med Mads Granum Kvintet


Dato Tirsdag d. 24. maj 2022, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Sted Houlkær Kirke, Odshøjvej 7, 8800 Viborg
Pris
50 kr. / u. 25 år 25 kr.
Koncert med Mads Granum Kvintet

Stille eksplosioner.

Jazzpianist Mads Granum har de sidste par år komponeret og arrangeret ti nye jazzsalmer – udgivet på albummet »Stille eks­plosioner«, som blev lanceret i november 2021 og i mindre bidder offentliggjort på YouTube. Nu kan jazzsalmerne opleves live ved koncerten i Houlkær Kirke.

Her er tekster af Ida Auken, Lisbeth Smedegaard Andersen, Iben Krogsdal, Christiane Gammeltoft-Hansen m.fl.

Mads Granum har med sine fortolkninger af salmer gennem flere år opnået en opsigtsvækkende niche-succes som jazzmusiker og har med sin kvintet blandt andet turneret med jazz-salmerne »Med favnen fuld af kærlighed«.

Evnerne inden for rytmisk musik og jazz har sammen med hans særegne salmeforståelse ført ham til en position som en af landets betydeligste inden for sin genre med flere hundrede koncerter i danske og udenlandske kirker, hvor anmeldelserne er entydige: ”Aldeles levende og elegant”, skriver Berlingske. ”Det syder og swinger” og ”Fremragende udført” lyder det fra organisterne i henholdsvis Organist.org og Organistbladet.

Foruden jazzklaver spiller Mads Granum rytmisk kirkeorgel. Hans jazz-orgelstykker er blevet spillet i USA, Australien, New Zealand og Europa. Det omfattende cv inkluderer desuden kapelmester-job for Thomas Eje, keyboardspiller i Glæsels Orkester for Linie 3 og meget andet.

Mads Granum Kvintet Regitze Glenthøj – vokal Mads Hansen – saxofon Mads Granum – piano Jesper Bodilsen – kontrabas Ricco Victor – trommer og percussion