Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 1. august 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Fri adgang
Gæstespil fra festivalen "Kammermusik ved Fjorden"

En strygekvartet sammensat af internationalt arbejdende solister og orkestermusikere fra de bedste orkestre giver en lille times koncert med to spændende værker, nemlig danske Ludolf Nielsens 3. strygekvartet i C-dur (opus 41) samt prishædrede italienske Silvia Colasantis smukke og foruroligende ”Tre notti”.

Musikere:
Aleksander Kølbel, festivalleder og violinsolist med bl. a. Tonhalle-orkestret

Emma Steele, prisvinder uddannet i USA og international violinsolist

Sune Ranmo, alternerende solo-bratschist i Det Kongelige Kapel

Nick Shugaev, kunstnerisk leder af Havana Classica-festivalen og international cellosolist

Med en serie af koncerter i Viborg Musiksal og en række kirker omkring Limfjorden præsenterer vi kammermusikken hver sommer med nogle af landets bedste musikere.

Kammermusik ved Fjordens sommerfestival afholdes i 2021 fra d. 1.-4. august.

Festivalen som foregår i noget af Danmarks smukkeste natur, har på få år opnået stor opbakning og anerkendelse.Festivalens ledelse og musikere bestræber sig på at begejstre et bredt publikum, som ikke nødvendigvis har lyttet til klassisk musik før, ved at fastholde et program på højeste kunstneriske niveau, samtidig med at publikum kan mærke at kunstnerne brænder for musikken.