Dato Torsdag d. 2. december 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:30
gratis
Adventskoncert med Vocalia

Vocalia synger adventstiden ind med smukke og sjove indslag fra kendte jule- og adventsklassikere. Der vil være en voldsom trængsel af danske julesange, englesang fra engelske katedraler og et lønligt håb om Frost og snedrys fra Amerika.

Vocalia er et aktivt og engageret kor kun bestående af sopraner og alter.

Vocalia er stiftet i august 2015 og hører til i Viborg. Koret består af dygtige, sangglade kvinder. For nogle er Vocalia deres første kor, mens de fleste er meget erfarne korsangere. Koret ledes af Uffe Munkgaard.

Koret synger både a cappella og med klaverakkompagnement, og koret har et stort repertoire i mange forskellige stilarter fra renaissance, klassisk, danske sange og helt frem til pop og jazz.

Gratis adgang