Dato Onsdag d. 13. oktober 2021, Kl. 17:30 til kl. 21:00

Fest for kirkens frivillige

Frivilligfesten bliver ganske særlig dejlig at mødes til i år, fordi det er så længe siden, vi var sammen sidst! Corona lukkede for vores mulighed for at takke kirkens mange frivillige for alt det, de har bidraget med i 2019.

Så dette års fest bliver både en tak og en fejring af, at vi nu endelig igen er i gang med alle de mange forskellige aktiviteter, som plejede at fylde kirken med frivillige og deltagere. Der er ingen kirke uden frivillige! I dækker borde og laver mad og vasker op – I synger i kirkens kor, læser i kirken og nørkler til markederne – og alt muligt andet! Derfor glæder vi – menighedsråd og medarbejdere – os til at kredse lidt om jer for en aften!

Vi begynder i kirken til velkomst og sang. Her vil pigekoret også synge for os. Herefter er der middag og hyggeligt samvær i sognesalen.

Tilmeld jer hos Hanne Flyvholm, hanne@houlkaerkirke.dk eller 42 83 40 27 senest onsdag d. 6. oktober