Kollektsøndag til fordel for Mor-barn-centret i Bong

Dato Søndag d. 3. oktober 2021 (hele dagen)
Kollektsøndag til fordel for Mor-barn-centret i Bong

Igennem rigtig mange år har Houlkær Kirke betænkt Mor-barn-centret i Bong med igennem Mission Afrika. Det har vi gjort gennem kollekter i kirken – og ikke mindst gennem midler indtjent på kirkens årlige forårsmarked.

I år vil vi gerne sætte særligt fokus på netop dette formål igennem en søndag, som vi dedikerer til Mor-barn-centret.

Dagen begynder med højmesse kl. 10.30, hvor der vil være deltagelse af partnerkoordinator Thore Eklund fra Mission Afrika. Efter gudstjenesten er der søndagsfrokost og indsamling. Her vil Thore Eklund fortælle om situationen i Den centralafrikanske republik og bringe nyt fra Mor-barn-centret.