Dato Lørdag d. 15. januar 2022, Kl. 15:00 til kl. 16:00
20 kr.
Nytårskoncert

Traditionen tro vil VoxBox og Sing4Fun synge til den festlige nytårskoncert i Houlkær Kirke - kom i god tid, da der plejer at være mange publikummer. Dørene åbner en halv time før.

Sing4Fun, der er under ledelse af Anders Hjorth Nielsen, består af ca. 40 mænd og kvinder. Repertoiret er rytmiske sange – alt fra pop og til jazz. VoxBox er ligeledes et rytmisk koncertkor fra Viborg. Det består af 27 fantastiske sangerinder og ledes af Pavlina Salehi og Anders Hjorth Nielsen. Repertoiret er moderne popsange i op til 6-stemmige arrangementer.

Begge kor vil både synge sammen og hver for sig - og glæder sig rigtig meget til at synge året ind i Houlkær Kirke.

Undervejs vil kirkens organist Maja Simonsen vil spille lidt festligt musik på orglet. I pausen vil vi ønske hinanden et godt nytår med kransekage og bobler.